Yritys

Forssan liikevartionti

Perustettu 1974

Forssan Liikevartiointia olivat vuonna 1974 perustamassa paikalliset kaupanalan- ja teollisuuden yritykset sekä pankit. Forssan Liikevartiointi on turvallisuusalan yritys ja sen toimialuetta on Forssan lisäksi Jokioisten ja Tammelan kuntakeskukset sekä pääkaupunkiseutu.

Vahva paikallistuntemus on asiakkaillemme tärkeää. Paikallisuus takaa myös sen, että kehitämme toimintaamme jatkuvasti vastaamaan nimenomaan paikallisiin tarpeisiin, tunnemme asiakkaidemme olosuhteet hyvin ja vahvan yhteistyöverkkomme ansiosta voimme vastata turvallisuustarpeisiin jo ennaltaehkäisevästi. Asiakkainamme on toimistoja. kauppaliikkeitä, teollisuusyrityksiä, pankkeja ja virastoja.

Myös yksityiskodit tai vapaa-ajan asunnot voivat olla vartioinnin kohteita. Henkilökuntamme on koulutettua ja ammattitaitoista. Kunnioitamme työntekijöidemme osaamista ja se näkyy pitkinä työsuhteina ja vähäisenä vaihtuvuutena. Turvallisuusalalla luotettavuus on toiminnan tärkeimpiä elementtejä. Turvallisuusalalla luotettavuus on toiminnan tärkeimpiä elementtejä.

Olemme Suomen Vartioliikkeiden Liiton jäsen. Teemme yhteistyötä myös useiden kansainvälisten turvallisuusalan yritysten kanssa.

Asiakkaaksi?

Ammattitaitomme ja laajan asiakaskuntamme ansiosta olemme voineet luoda kattavat turvallisuuspalvelut eri alojen yritysten tarpeisiin. Toiminnassamme korostamme joustavuutta ja yksilöllisesti suunniteltuja ja toteutettuja turvallisuuspalveluja. Käyttäjäystävällisyys on meille arvo, joka näkyy myös hinnoittelussamme.