Palvelut yksityisille

Palvelut

Yksityisille

Toimintamme koskee myös yksityiskotien turvallisuuspalveluja. Autamme kodin turvallisuuteen liittyvissä kaikissa asioissa suunnittelusta ja laitehankinnoista vartiointiin. Kodin elektronisten valvontalaitteiden hälytykset voi ohjata jatkuvasti päivystävään hälytyskeskukseemme.

Forssan Liikevartioinnista voi tilata myös lyhyempiaikaisen vartioinnin esimerkiksi lomamatkan ajaksi.

Vakuutusyhtiöt voivat huomioida kotisi ja omaisuutesi hyvän turvallisuustason kotivakuutuksessa joko maksuja tai omavastuuosuutta alentamalla.

Kodin turvajärjestelmät alkaen 1€/päivä

Kodin turvallisuus muodostuu useasta tekijästä. Kodin voi helposti suojata murron varalta. Helpot niksit auttavat myös ennaltaehkäisemään vesivahingon riskiä. Paloturvallisuus, murron vaikeuttaminen ja vesivahingon minimointi ovat asioita, joihin kannattaa kiinnittää erityistä huomioita. Näistä asioista huolehtiminen pitää asumisen turvallisena.

Kodin turvallisuus

Suojaa kiinteistösi helposti ja nopeasti! Tarjoamme yksityiskoteihin peruspakettia johon sisältyy kaikki mitä tarvitset kiinteistön suojaamiseen. Älykäs keskusyksikkö lähettää ilmoituksen puhelimeesi ja vartiointiliikkeeseen heti kun kiinteistön sisätiloja valvovat herkät tunnistimet havaitsevat merkkejä murrosta.