AJAX StarterKit 2 Cam langaton hälytysjärjestelmä

AJAX StarterKit 2 Cam langaton hälytysjärjestelmä

Turvaa kotisi, mökkisi tai liikehuoneistosi helposti ja tyylikkäästi Ajax Hub 2 StarterKit 2 Cam -paketilla. Tämä innovatiivinen ja helppokäyttöinen järjestelmä sisältää kaiken tarvittavan kiinteistön suojaamiseen.
Ajax Hub 2 Plus -keskus yhdistyy Internetiin langattomasti WiFin kautta, langallisella Ethernet-liitännällä tai 4G LTE -dataliittymällä. Kompakti ja tyylikäs keskusyksikkö sulautuu huomaamattomasti sisustukseen ja sitä voidaan käyttää mobiililaitteella tai SpaceControl kauko-ohjaimella.

490,00  (sis. alv 24%)

AJAX StarterKit 2 Cam langaton hälytysjärjestelmä

Tuotetunnus AJAX StarterKit 2 Cam Kategoria

Tyylikäs ja innovatiivinen Ajax-murtohälytinpaketti, jossa on kamerallinen liiketunnistin!

Ajax Hub 2 StarterKit 2 Cam -langaton turvajärjestelmä sisältää kaikki tarvittavat osat kiinteistösi turvaamiseen.

Ajax turvajärjestelmä suojaa kotisi, mökkisi tai liikehuoneistosi, vaikka olisit itse poissa. Jos liiketunnistin havaitsee liikettä ja havaitsee tunkeutumisen, saat välittömästi ilmoituksen sekä 1-5 kuvan kuvasarjan puhelimeesi. Peruspakettia voi laajentaa Ajaxin lisävarusteilla, kuten vesivuotoilmaisimilla, sireeneillä ja palovaroittimilla. Kaikkien ilmaisimien liittäminen keskusyksikköön ja puhelinsovellukseen on erittäin helppoa QR-koodin avulla.

Langaton Ajax-hälytysjärjestelmä pitää kotisi, mökkisi tai yrityksesi turvassa ja on erittäin helppokäyttöinen.

 • Hälytykset omaan puhelimeen tai suoraan vartiointiliikkeeseen
 • Ovien suojaaminen yöaikaan mahdollista
 • Hätäpainikkeet
 • Liikeilmaisin ei reagoi alle 20 kg eläimiin
 • Takuu 2 vuotta
 • Tarvitsee GSM SIM-kortin tai RJ45 Ethernet -liitännän
 • Laajennettavissa helposti esim. palo- ja kosteusilmaisimilla
 • Yhteensopiva muiden valmistajien laitteiden, kuten Dahuan valvontakameroiden kanssa

Ajax Hub 2 Plus on järjestelmän älykäs keskusyksikkö. Kompakti ja ohut laite on saatavana mustana tai valkoisena ja sulautuu huomaamattomasti sisustukseen. Keskusyksikköä voi käyttää mobiililaitteella tai SpaceControl-kauko-ohjaimella. Ajax Hub 2 Plus yhdistyy Internetiin WiFi-yhteydellä, langallisella Ethernet-liitännällä tai 4G LTE -datayhteydellä.

StarterKit sisältää:

 • Ajax Hub 2 -keskus (Ethernet, WiFi, 4G ja Dual-SIM)
 • Ajax MotionCam PIR-kameraliiketunnistin (ei reagoi alle 20 kg lemmikkieläimiin)
 • Ajax DoorProtect -ovi- ja ikkunatunnistin (magneettikosketin)
 • Ajax SpaceControl -kauko-ohjain
 • Varoitustarrat, 3 kpl

Ajax StarterKit peruspaketti sisältää kaiken tarvittavan kiinteistön suojaamiseen. Älykäs keskusyksikkö lähettää ilmoitukset puhelimeesi ja vartiointiliikkeeseen heti, kun kiinteistön herkät tunnistimet havaitsevat murtoyrityksiä. Järjestelmä havaitsee ulkopuoliset sabotaasiyritykset välittömästi.

Murtohälyttimestä varoittavat tarrat toimivat tehokkaana varkauksien ennaltaehkäisijänä. Pakettiin kuuluu kolme varoitustarraa.

Tutustu Ajaxin järjestelmään tästä

Ajax on Euroopan palkituin langaton hälytysjärjestelmä Peruspaketti sisältää kaikki tarpeelliset osat kiinteistösi turvaamiseen. Älykäs keskusyksikkö lähettää ilmoitukset puhelimeesi ja halutessasi vartiointiliikkeeseen heti, kun herkät tunnistimet havaitsevat murtoyrityksiä. Hub 2 ja Hub 2 Plus keskusyksikköihin voidaan liittää kamerallinen liiketunnistin, joka lähettää automaattisesti 1-5 kuvan sarjan puhelimeesi liikettä havaitessaan. Ajax-järjestelmään voidaan liittää myös muiden valmistajien valvontakameroita.

Ajaxin liiketunnistimet eivät reagoi lemmikkeihin (katso tarkemmat tiedot tuotteista). Ajax on suojattu sabotaasi-iskuilta sekä laitteiston että ohjelmiston osalta. Järjestelmä havaitsee sabotaasiyritykset välittömästi. Virtakatkon aikana järjestelmä jatkaa toimintaansa akkuvirralla ja antaa ilmoituksen katkoksen aikana. Kaikki data on salattu hakkeroinnin varalta. Järjestelmä ilmoittaa myös, jos sen kansi irrotetaan. Jos verkkoyhteys katkeaa, järjestelmä toimii GSM-verkon kautta ja tarvittaessa Ethernetin tai WiFin kautta. Ilmoitus saapuu, jos yhteys keskusyksikköön katkeaa.

Ajaxin käyttöjärjestelmä, Malevich, hyödyntää monikanavaista pilviyhteysprotokollaa, hallinnoi satoja radiolaitteita ja lähettää hälytyksiä IP-kanavissa, puhelimitse ja tekstiviestein. Siinä on kaikki tarvittavat turvaominaisuudet.

Ajax Cloud -pilvipalvelu valvoo järjestelmän toimintaa ympäri vuorokauden. Ilmaisimen reagoidessa hälytys välittyy palvelimelle ja edelleen käyttäjälle muutamassa millisekunnissa. Järjestelmän asetuksia voi hallinnoida etänä mobiilisovelluksen avulla.

Osta tuote

AJAX StarterKit 2 Cam langaton hälytysjärjestelmä

Täytä kaikki kentät ja lähetä lomake. Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.