Asiakkaamme

Haluamme tarjota asiakkaillemme

Parasta palvelua

Eri aloilla turvallisuustarpeet ovat erilaiset. Ammattitaitomme ja laajan asiakaskuntamme ansiosta olemme voineet luoda kattavat turvallisuuspalvelut eri alojen yritysten tarpeisiin.
Toiminnassamme korostamme joustavuutta ja yksilöllisesti suunniteltuja ja toteutettuja turvallisuuspalveluja. Käyttäjäystävällisyys on meille arvo, joka näkyy myös hinnoittelussamme.

Tarjoamme asiakkaillemme myös säännöllisen turvatason tarkastuksen, jonka avulla turvallisuuspalvelut on päivitetty tämän päivän tarpeisiin.

Olemme laajentaneet toimintaamme koskemaan myös yksityistalouksien turvallisuuspalveluja. Rikollisuuden kasvaessa yhä useampi haluaa jättää myös kotinsa turvallisuuden ammattilaisen valvontaan.

Yhteistyössä

Referenssit

Olemme palvelleet vuosien ajan asiakkaitamme vahvalla ammattitaidolla ja asiakaslähtöisellä asenteella. Tähän on koostettu muutamia asiakkaita joiden kanssa meillä on ollut ilo työskennellä.

referenssi ht turva
referenssi forssa
referenssi envor group
referenssi forssan halytinpalvelu

Forssan liikevartionti

Vahva paikallistuntemus on asiakkaillemme tärkeää. Paikallisuus takaa myös sen, että kehitämme toimintaamme jatkuvasti vastaamaan nimenomaan paikallisiin tarpeisiin, tunnemme asiakkaidemme olosuhteet hyvin ja vahvan yhteistyöverkkomme ansiosta voimme vastata turvallisuustarpeisiin jo ennaltaehkäisevästi.